Re-integratie begeleiding

Van UWV naar werkgeluk

Jij hebt de stap gezet om deze  re-integratie begeleidingssite te bezoeken, waar jouw reis naar herstel en vernieuwing begint. We creëren een veilige ruimte waarin jouw re-integratie vorm kan krijgen. 

Laten we samen deze reis ondernemen. De re-integratie begeleiding zal niet alleen leiden tot professioneel herstel, maar ook tot een diepere verankering binnenin, zodat je met hernieuwde kracht jouw pad kunt vervolgen.


“Ik help jou je veerkracht in je loopbaan en leven te vergroten.
Werken mag echt leuk zijn!“

Na een moment van vastlopen in mijn leven ben ik mijn hart gaan volgen en ben ik steeds meer mijn gevoeligheid gaan omarmen in plaats van het als last te zien.

Mijn specialisaties zijn energiewerk, re-integratie, leven en werken vanuit je hart. 

 

Vraagstukken waar ik je mee kan helpen:

❓Hoe kan ik omgaan met mijn prikkelgevoeligheid?

❓Hoe ervaar ik meer verbinding met mezelf en anderen?

❓Hoe kan ik mijn klacht transformeren in een kracht?

❓Waarom raak ik zo snel uitgekeken op werk?

❓Waar beleef ik echt plezier aan?

Ervaringen van mijn klanten

Bart is een erg warm en sociaal persoon bij wie mensen zich snel op hun gemak voelen. Hij is zeer inlevend en weet goed aan te voelen wat er speelt.

Met wijsheid en confrontatie weet hij je tot de kern te brengen.
Arjen, 48 jaar

Programmeur, biodynamisch therapeut i.o.

Echt fijn, huis voelt beter aan. Veel rust in huis nu. Na de huisreiniging was al het zwarte verlicht in huis, net als een frisse zomerbries door het huis kwam en de lucht voelt licht aan, de kalmte en rust in huis liftte mijn spirit op als een nieuw geboren mens.


Tanja

Healer, hypnotherapeut

Zodra Bart begon met het inzetten van de sacred activations voelde ik al energie bewegen/los trillen door me heen, erg effectief! Ook sloot Bart smooth aan bij mijn behoefte in dit moment door een nieuwe extra Sacred activation in te zetten die goed paste bij mijn hulpvraag van het moment! Bart heeft een fijne stem en fijne energie en vermogen om veel informatie en kennis en nieuwe input (van jou) aan elkaar te verbinden.
Willemijn

De Emotie Psycholoog

Bart neemt nam echt de tijd en vraagt goed door met het nabespreken van de DISC-test.  De communicatie en uitleg over welk type er bij
mij uitkwam, van was zeer helder voor mij.
Zijn open en positieve persoonlijkheid zorgde voor een fijne interactie.
Nicole

Je bent meer dan je denkt

Nadat clienten de stap hebben genomen om hulp te vragen komen ze op onbekend terrein. Op het vragen van hulp vanwege mentale of psychische maar ook voor onbegrepen lichamelijke klachten rust nog een taboe. Dit geldt ook voor het leren begrijpen en benutten van bovennatuurlijke gaven. Ik stel je op je gemak en zorg voor een veilige omgeving waarin je helemaal jezelf kunt zijn. Van daaruit leer je het meest.

Wil je met volle kracht vooruit in je leven?

Verhoog je draagkracht en laat de energie weer vrij stromen!