Over mij

Mijn verhaal

Mijn naam is Bart. Na een moment van vastlopen in mijn leven ben ik mijn hart gaan volgen en ben ik steeds meer mijn gevoeligheid gaan omarmen in plaats van het als last te zien. Gesteund door de zichtbare en de onzichtbare wereld ervaar ik meer rust en kracht om op mijn innerlijke wijsheid te vertrouwen.

Sinds de geboorte ben ik spastisch als gevolg van zuurstoftekort rondom de geboorte. Ik ben opgevoed en opgegroeid met het motto door sterk te gaan, dat wil zeggen me te focussen op waar ik goed in ben in plaats van op de beperkingen.

Ik ben altijd uitgegaan van het hoogst haalbare en het beste uit mezelf halen. Zo heb ik HEAO gehaald en ben later omgeschoold tot re-integratieconsulent en coach. Daarnaast beschik ik over arbeidsdeskundige kennis en ervaring en werk ik met NLP, mediumschap, orakelkaarten en healing (met of zonder pendel).

Begin 2021 heb ik een leergang ervaringsdeskundigheid afgerond en eind 2021 een leergang HSP-begeleider. Halverwege 2022 heb ik de NLP trainer afgerond en ben ik actief als opleidingscoach voor de NLP Practitioner en Master.

In 2002 (rond mijn 30e) stelde ik mezelf de vraag: wie ben ik, wat wil ik en wat kan ik? Daar kreeg ik goede hulp bij nadat ik lange tijd zelf geworsteld had. Vragen had ik over mijn identiteit en bijpassend gewenst gedrag.

Mijn rol in het leven zie ik om met mijn ervaringskennis een vrije ruimte te bieden aan anderen met inzet van mijn intuïtieve en helende vermogens. Ik heb veel obstakels overwonnen op mijn pad van zelfrealisatie en nu is het tijd om jou te helpen!

Mijn specialisme is – naast healing en readings – re-integratie van hooggevoelige mensen en mensen met een (arbeids)beperking en/of een Wajong of WIA uitkering waarbij ik ook mijn eigen ervaringskennis inzet.

Casemanager,

Re-integratie consulent

Trajectbegeleiding, wetgeving, communicatie. Nadruk op complementaire geneeswijzen als hulp bij re-integratie.

Reiki Practitioner, Access Bars en Pendelhealing

Behandelmethodes toepassen om lichaam te scannen, blokkades en ongezonde denkpatronen op te sporen.

Ervaringsdeskundige veerkracht en HSP Begeleider

Losstaande leergangen om veerkrachtig met je gevoeligheid en levenservaringen om te gaan.


759+

Readings

20+

Ervaring

196+

Healings

297+

Coachings

Expertises

Healing

Re-integratie

Coaching

Cleansings

Readings

Counselling

Hoe klanten mij ervaren

These slides will be slide-able on the live version of your page!
Jolanda

Bart is heel open en direct maar geeft me ook rust. Er werden dingen gezegd waar we het niet eens over hebben gehad. Hij voelt goed mijn energie en waarin ik vast loop en geeft me weer wat meer kracht en positiviteit. Kortom een heel fijn gesprek. Dank daarvoor Bart

Ms. Nameless
Add Your Stars

Wil jij samen met mij werken aan optimale levensenergie?